sinterklaas inspiratie
sinterklaas inspiratie
sinterklaas inspiratie

Inspiratie voor Sinterklaas

Wat geef jij je kindje met sinterklaas? Wellicht heb je vorig jaar hele leuke cadeaus gevonden maar weet je het nu even niet. 

Of is het de eerste keer dat jullie samen sinterklaas vieren en kijk je daar enorm naar uit! Maar vind je het lastig om te bedenken wat voor cadeautjes je uit zal kiezen.

In welke fase je ook zit, speciaal voor jou heb ik een aantal bijzondere producten geselecteerd die je zeker aan zullen spreken!


Mooie, zachte knuffels

 

Hier zie je een deel van de Muchachos de Lama collectie. Deze collectie bestaat uit kleine en grote knuffels en zachte speelgoed met bijvoorbeeld bijtringen en rammelaars

De lama is al erg mooi vormgegeven, maar Les Déglingos heeft nog een aantal karakters ontworpen. Zo is Pomelos de Struisvogel er en ook Speculos de Tijger. Ook van deze leukerds vind je een hele mooie uitgebreide collectie

Ook wil ik je de boxspiraal tippen. Erg mooi vormgegeven.  Hang hem aan de box, in de wandelwagen, babygym of bijvoorbeeld in het bedje. 

Wist je dat alle knuffels van Les Déglingos gevuld zijn met gerecycled materiaal? Merk je niets van, maar is toch beter voor de aarde. 


Heerlijk badderen

 

Je kleine in bad doen is toch wel een heel fijn moment. Zodra ze in het warme water liggen zie je ze ontspannen en genieten. Met veel liefde en geduld was je je kindje met een washandje en ondertussen kan je kleintje spelen met bijvoorbeeld deze prachtige badzwaan.

Afdrogen is het fijnste met een hydrofiele doek.

Ik heb de zachtste en mooiste voor je geselecteerd. Te vinden in diverse designs.

Je zal gemerkt hebben dat als je de hydrofiele luiers regelmatig gewassen hebt, ze zachtheid verliezen en wat stug worden.

Deze swaddles zijn gemaakt van bamboe en hoe vaker je deze doeken wast, hoe zachter ze worden. 

Vervolgens kan je baby nog heerlijk een badjasje aan en pantoffeltjes aan de voetjes doen. 


Komen de tandjes al door?

Deze prachtige bijtringen helpen je kindje om de pijn van doorkomende tandjes te verlichten.

De bijtring is gemakkelijk vast te pakken door kleine handen. Ze stimuleren en oefenen beweging, oog-ruimtecoördinatie en fijne motoriek.

Ze voelen zijdezacht aan, Een deel van het lijfje is gevuld met lucht en is flexibel. De ring is stevig en heeft een geribbelde structuur, waardoor het voel-zintuig geprikkeld wordt.

 

Bijtringen waar je je 100% veilig bij kunt voelen.

 

Deze bijtringen van Natruba zijn handgemaakt Deens design. Elk item is met de hand vorm gegeven en met de hand beschilderd, waardoor elk product uniek is. Ze zijn ontworpen zonder opening, wat betekent dat er zich geen schimmel en bacteriën in kunnen ophopen.


Even tijd voor ontspanning?

Lees mee met dit Sinterklaasverhaal

Sem en Speculos op zoek naar sinterklaas