Zachte hydrofiele doeken zijn onmisbaar

Je kunt nooit genoeg swaddles in huis hebben! Deze hydrofiele luiers, ook wel bekend als swaddles, zijn multifunctionele doeken die onmisbaar zijn bij de verzorging van je kindje. Of het nu gaat om het afdrogen na een badje, als spuugdoek, slab, handdoek, deken in de kinderwagen, picknickkleed, verschoondoek, of om jouw kleine spruit lekker in te bakeren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees meer »

Waarom is een knuffelbeer zo belangrijk voor baby's?

Als kersverse ouder herken je het vast: jouw baby die troost zoekt bij zijn favoriete knuffel. Maar waarom kiest je kleintje nou juist díe knuffelbeer of knuffelkonijn? Voor ouders lijkt dit soms een raadsel, maar de waarde ervan gaat voor je kleintje verder dan alleen een pluche vriendje. De keuze voor een knuffel heeft een onschatbare betekenis.

Lees meer »

Is duurzaam speelgoed echt beter?

Het antwoord is simpel. Ja, duurzaam speelgoed is echt beter. Het belast het milieu zo min mogelijk en gaat zo lang mogelijk mee. Het is een investering voor de toekomst van je kleine uk. Ik begrijp dat jij het beste voor je kleintje wilt en duurzaam speelgoed biedt tal van voordelen voor zowel je kind als de planeet. Ik zal je wat meer over vertellen over waarom speelgoed goed is en de kosten ervan.

Lees meer »