Levertijd & Verzendkosten


Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Verzendkosten:

Brievenbuspakket: v.a. €3,85

Pakket: v.a. €5,45

Vanaf €75,- is verzending GRATIS! (NL)

Levertijd en verzending van je pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van je betaling ingepakt en verzonden naar het opgegeven adres. Verzending zal gaan via de pakketdienst naar eigen keuze, indien mogelijk met track&trace. Je krijgt via de mail een trackingnummer waarmee je je pakket online kunt volgen. Echter kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat de levering wat langer duurt dan je gewend bent, wegens grote drukte in de webshop en/of bij pakketdienst. 

 

Vervoerder & Verzendkosten

Er zijn diverse verzendmogelijkheden qua verpakking en vervoerder. Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering.

Je kan kiezen uit DHL, PostNL en DPD voor verzending in Nederland en België. In Luxemburg, Duitsland en Frankrijk zal er geleverd worden via DPD.

Brievenbuspakketjes kunnen verzonden worden vanaf: € 3,85. Pakketten kunnen verzonden worden vanaf: € 5,45. De keuze van vervoersbedrijf is aan jou. 

Voor verzendingen naar het buitenland gelden aparte tarieven.

 

Gratis verzenden

Nederland vanaf: €75,-

België vanaf: €85,-

Duitsland, Frankrijk en Luxemburg vanaf: €100,-

 

Ik raad je aan je artikelen onder te brengen in één bestelling. Twee apart geplaatste bestellingen kunnen in sommige gevallen samengevoegd worden. Kies dan bij de tweede bestelling voor afhalen. Let op: Dit kan alleen als de eerste bestelling nog niet ingepakt en verzonden is. Neem daarom eerst contact op om dat te controleren. 

 

De verzenddozen zijn groot en veilig genoeg om artikelen goed beschermd te kunnen verzenden. Eventuele loze ruimte in de doos wordt opgevuld om beschadiging tegen te gaan. Bij het verzenden wordt extra zorg besteed aan breekbare voorwerpen.