Retourneren


Bedenktijd/retour

Mocht je besluiten om de bestelde artikelen te retourneren is dat geen enkel probleem. Misschien omdat het product toch niet bevalt of er kan een andere reden zijn waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Hieronder lees je er meer over. 

 

Retourneren van je bestelling

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Retourneer je een deel van je bestelling, krijg je de waarde van de geretourneerde artikelen gecrediteerd. Bij het retourneren van je volledige bestelling krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  De kosten voor retour van thuisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Little Happinez geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen via info@littlehappinez.nl. Ook is het mogelijk om onderstaand retourformulier te downloaden en toe te voegen aan je retourzending. Little Happinez zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

 

Bij het bestellen van artikelen die verzegeld zijn, of om hygiënisch oogpunt* niet altijd geretourneerd mogen worden geldt het volgende:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Retourneer je een deel van je bestelling, krijg je de waarde van de geretourneerde artikelen gecrediteerd. Bij het retourneren van je volledige bestelling krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  De kosten voor retour van thuisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Little Happinez geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen via info@littlehappinez.nl. Ook is het mogelijk om onderstaand retourformulier te downloaden en toe te voegen aan je retourzending. Little Happinez zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

* bijtringen, speentjes

 

Retourformulier
Word – 7,5 KB

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Hiervoor kan je contact opnemen met info@littlehappinez.nl. De kosten voor terugzending en opnieuw zenden van het product zijn voor de klant.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Zolang je bestelling nog niet verzonden is, kan die vaak nog aangepast worden. Little Happinez is niet verantwoordelijk voor het controleren van adressen. Mocht een adres niet juist zijn, zal het pakket retour gezonden worden naar Little Happinez. Opnieuw verzenden is geen probleem, hier zullen wel opnieuw verzendkosten voor in rekening gebracht worden.  

 

Mijn pakket is retour afzender gestuurd na afleveren bij een ophaalpunt

De meeste verzendbedrijven doen geen 'niet thuis' briefje meer door de brievenbus. Hou je mail of bezorgapp in de gaten als je een pakketje verwacht.

 

Als je niet thuis bent zal je pakket bij de buren of bij een pakket ophaalpunt worden afgeleverd. In dit laatste geval blijft het een week op dit ophaalpunt liggen tot je je pakket afhaalt.

Haal je je pakket niet binnen deze week af, dan zal het pakket retour afzender gestuurd worden. 

Wil je, als het pakket retour afzender gestuurd is, je pakket opnieuw ontvangen is dit geen enkel probleem. Wel zullen er hiervoor opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht.