Even voorstellen

 

Hay leuke bezoeker!

Wat gaaf dat je me wat beter wil leren kennen! Ik zal me eerst eens even aan je voorstellen.

Mijn naam is Marlies.

Via Brabant en Flevoland, ben ik uiteindelijk, zo'n 13 jaar geleden, neergestreken in Zwolle.

Hier ben ik in 2021 gestart met de webshop Little Happinez. In de webshop vind je unieke, veelal duurzame producten met een verhaal. Met veel liefde zoek ik de prachtigste pareltjes voor je uit, zodat jij een origineel kraamcadeau hebt om te geven aan kersverse ouders.

 

Duurzaamheid is belangrijk voor mij

Bij het zoeken naar het perfecte kraamcadeau wil je ervoor zorgen dat je cadeau niet alleen speciaal is, maar ook duurzaam en verantwoord.

Dat is waar ik in beeld kom. Little Happinez biedt een selectie van unieke en duurzame kraamcadeaus die zorgvuldig zijn samengesteld en die zowel goed zijn voor de baby, als voor de planeet.


Unieke, duurzame kraamcadeaus


Ontdek duurzame kraamcadeaus

Van handgemaakt houten speelgoed tot zachte hydrofiele doeken, elk cadeau is zorgvuldig uitgekozen en mijn collectie is met liefde samengesteld. Zo weet je zeker dat jouw cadeau niet alleen mooi en uniek is, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst voor onze aarde.

Wil je een kraamcadeau geven dat niet alleen uniek is, maar ook duurzaam? Zoek niet verder. Ik bied een zorgvuldig samengestelde selectie van kraamcadeaus die voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen. Of je nu op zoek bent naar biologische stoffen, natuurlijke materialen of producten die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu, je vindt het allemaal in mijn collectie.

Verwelkom de allerkleinsten in stijl en geef een cadeau dat niet alleen bijzonder is, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst voor onze planeet. Geef een duurzaam cadeautje en maak het verschil!Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer van Little Happinez? Neem dan ook een kijkje op de social media pagina's. Ik ben te vinden op Instagram, Facebook en Pinterest.

 

Ben je op zoek naar iets wat je niet op de site kan vinden of heb je vragen? Bel me gerust, stuur me een berichtje via Whatsapp of neem contact op via info@littlehappinez.nl.  Ik denk graag met je mee. 

 

 

Marlies Haitjema


P.S.

Als je je hieronder inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je als eerste leuke updates, speciale kortingscodes en hou ik je op de hoogte van win acties.

Én als extra cadeautje ontvang je nu  €5,- korting op je eerste bestelling!