Invulboeken

Een musthave voor aanstaande mama's en ook super leuk om cadeau te geven aan een mama-to-be!

Verkrijgbaar in een prachtig rustig en modern design. Het boek is vormgegeven met zachte neutrale kleuren en is voorzien van lieve illustraties en leuke quotes. De boeken zijn niet alleen mooi vormgegeven, maar ook van hoge kwaliteit.

In deze boeken wordt nergens gesproken over een partner of bepaalde gezinsvorm. Alles is vrij in te vullen. Ook wordt de ontwikkeling van een kind niet gelinkt aan een specifieke periode maar is alles vrij invulbaar. Dit maakt het boek voor iedereen toepasbaar.


Alle invulboeken van Maan Amsterdam zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit

Zwangerschapsdagboek

Het zwangerschapsdagboek van Maan Amsterdam is een onmisbaar item voor aanstaande moeders. Dit boek bevat handige tips en informatie over de zwangerschap en biedt ruimte om de persoonlijke ervaringen te leggen. Zo kunnen zwangere vrouwen hun eigen verhaal vertellen en later terugkijken op deze bijzondere periode in hun leven. In het zwangerschapsdagboek kan je elke week een paar vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld over hoe jij je voelt, over de echo's, tips van de verloskundige, maar ook over de babykamer, over wat jou bezig houdt en waar je naar uit kijkt. Er is tevens voldoende ruimte om zelf te schrijven wat je wilt en om foto's in te plakken, bijvoorbeeld van echo's maar ook inspiratiefoto's voor het geboortekaartje of de babykamer. Verder bevat het boek achterin handige checklists om in te vullen en is er ruimte om belangrijke gegevens te noteren. Zo maak je voor jezelf, én voor later, een mooi herinneringenboek.

Geboorte- en kraambezoekboek

Het geboorte- en kraambezoekboek is een prachtig boek om cadeau te geven aan kersverse ouders. Het boek bevat ruimte om gegevens van de baby en het kraambezoek bij te bewaren, en om persoonlijke boodschappen en foto's in te plakken. Zo is het een uniek en persoonlijk document van de eerste weken van de baby. Het boek bevat invulpagina's over jouw gezin, de geboorte, het geboortekaartje, de kraamverzorgende en kraamweek. Ook zijn er vakken om in te laten vullen door kraamvisite. Er is voldoende ruimte om foto's in te plakken. Achterin het boek is plaats om ongeveer 100 ontvangen geboortepost / wenskaarten in te plakkenTenslotte is het boek voorzien van envelop om belangrijke geboortepapieren en dossiers in te bewaren. Kortom, dit boek is alles wat je nodig hebt om de bijzondere eerste weken vast te leggen!

Eerste jaar boek

Het eerste jaar boek van Maan Amsterdam is een ideaal cadeau voor ouders die willen volgen hoe hun baby zich ontwikkelt in het eerste levensjaar. Het boek biedt ruimte om foto's en mijlpalen bij te houden, en om persoonlijke ervaringen en herinneringen te delen. Zo kunnen ouders later terugkijken op het eerste jaar van hun kindje en zien hoe snel de tijd voorbij is. In het boek kun je alles kwijt over het gezin en de eerste verjaardag. Vervolgens kun je elk jaar na de eerste verjaardag een aantal vragen beantwoorden, bijvoorbeeld over hoe het gaat met jouw kindje, over de eerste stapjes en eerste woordjes, het zindelijk worden, de kinderopvang/oppas, eten en drinken, vakanties, favoriete boekjes en liedjes, de feestdagen etc. Er is ook voldoende ruimte om foto's in te plakken.

Opgroeiboek

Het opgroeiboek is speciaal ontworpen voor ouders van kinderen van 0-4 jaar. In dit boek kunnen ouders de ontwikkeling van hun kindje volgen en de leukste momenten vastgelegd. Het boek bevat ook tips en adviezen voor ouders die hun kindje willen stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Het opgroeiboek is een perfect cadeau voor ouders die graag herinneringen willen maken en koesteren. In dit neutrale boek kan je alle bijzondere momenten en mijlpalen van jouw kind bijhouden. Met deze opvolger van 'Mijn eerste jaar boek' houd je per jaar alles bij over het opgroeien van jouw dreumes/peuter (speciaal voor de leeftijd 1 tot 4 jaar). Vooraan in het boek kun je alles kwijt over het gezin en de eerste verjaardag. Vervolgens kun je elk jaar na de eerste verjaardag een aantal vragen beantwoorden, bijvoorbeeld over hoe het gaat met jouw kindje, over de eerste stapjes en eerste woordjes, het zindelijk worden, de kinderopvang/oppas, eten en drinken, vakanties, favoriete boekjes en liedjes, de feestdagen etc. Er is tevens voldoende ruimte om foto's in te plakken.  Achterin bevat het boek bovendien een handig overzicht om de groei en ontwikkeling bij te houden.

Babyshowerboek met invulkaarten

Het mijn babyshowerboek met invulkaarten is perfect voor een babyshower. Het boek bevat kaarten waarop gasten hun persoonlijke boodschap voor de aanstaande moeder en baby kunnen schrijven. Zo ontstaat er een waardevol en persoonlijk cadeau voor de moeder en haar toekomstige kindje. Laat alle gasten  van de babyshower de invulkaarten met baby voorspellingen invullen tijdens de dag. De aanstaande mama kan na afloop al haar herinneringen opschrijven in het babyshower invulboek en de ingevulde kaarten inplakken. Zo heeft ze alles bij elkaar om voor altijd te bewaren! Achteraf kan de aanstaande mama hierin haar herinneringen vastleggen en kort wat schrijven over de locatie, haar ervaringen, wie erbij waren, wat jullie gedaan hebben, welke cadeautjes ze heeft gekregen en wat ze het allerleukst vond. Er is ook ruimte voor foto's van de dag én om de door de gasten ingevulde baby voorspellingskaarten in te plakken.

Uitsprakenboek

Het uitsprakenboek van Maan Amsterdam is verkrijgbaar in roze en blauw en biedt ruimte om de grappigste en leukste uitspraken van kinderen die enorm te leggen zijn. Het is een geweldig cadeau voor ouders die willen lachen en genieten van de onverwachte dingen die kinderen kunnen zeggen. In Mijn uitsprakenboek kan je alle leuke, mooie, grappige en ontroerende uitspraken van je kind noteren. Er is ruimte voor 90 uitspraken. Voorin het boek zit bovendien een pagina om de eerste woordjes van jouw kindje te noteren. Bij elke uitspraak kun je de datum en leeftijd van je kind noteren. Zo maak je een geweldig verzamelboekje voor later.

 

Maak een mooi herinneringenboek aan de babytijd voor jezelf of om later door te geven!