Kraamcadeau

Ontdek de uitgebreide collectie kraamcadeaus van Little Happinez. Duurzaam & Verantwoord. Bij Little Happinez vind je de mooiste en meest unieke cadeaus om de kersverse ouders en hun pasgeboren baby te verwennen en te verrassen.

Of je nu op zoek bent naar schattige knuffel, praktische verzorgingsartikelen of een mooi newbornpakje, hier vind je het allemaal.

Met de gratis cadeauservice worden alle cadeaus met veel zorg en aandacht voor je ingepakt.
Unieke Kraamcadeaus van Little Happinez 


Vind het Perfecte Kraamcadeau hier in de Webshop 

Uitgebreide collectie kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een bijzonder en uniek kraamcadeau voor je vriendin, collega of familielid? Bij Little Happinez ben je aan het juiste adres! Ontdek de uitgebreide collectie kraamcadeaus hier in de webshop. Je kan gericht shoppen voor een jongen, meisje of een neutraal cadeau. Of je nu op zoek bent naar een schattige knuffel, praktische verzorgingsartikelen of hippe babykleding, je vind het allemaal.

Ruime Keuze in Kleuren en Maten

Veel kraamcadeaus zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende maten, zodat je altijd het perfecte cadeau kunt vinden. Alle producten zijn met zorg uitgekozen en gemaakt van de beste, duurzame en verantwoorde materialen.

Gratis Inpakservice 

Bij Little Happinez staat de persoonlijke touch centraal. Met de gratis inpakservice worden alle cadeaus met veel zorg en aandacht voor je ingepakt. Zo ontvang je een prachtig cadeau om te geven aan de kersverse ouders en hun pasgeboren baby. Wel zo handig voor jou! Geef bij het uitkiezen van je cadeau aan voor welke gelegenheid het ingepakt mag worden. Weet je al voor wie het cadeau is? Of is het nog een verrassing? In dat geval pak ik het pakje natuurlijk neutraal voor je in. En is het voor de geboorte van een jongen of meisje of een verjaardagscadeau; Alles is mogelijk! Ook al je sinterklaas en kerstcadeaus zullen feestelijk voor je ingepakt worden. Kortom: het inpakken neem ik je volledig uit handen. 

Maak Jouw Kraamcadeau Extra Bijzonder 

Wil je jouw kraamcadeau extra bijzonder maken en een persoonlijke touch geven? Bij Little Happinez kan je je cadeaupakket zelf samenstellen. Voor elk budget vind je een geschikt kraamcadeau. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van bijvoorbeeld een gevarieerd 10 dagen pakket of een prachtig gevulde kraammand? Neem dan contact met mij op en dan stellen we samen een prachtig cadeaupakket samen.

Wat is een kraammand of 10 dagen pakket?

Een kraammand is een mand of doos vol cadeautjes voor tijdens de kraamtijd. 10 dagen lang mogen de kersverse ouders elke dag een cadeautje uitpakken. Er zitten dus 10 cadeaus in de kraammand. Meestal staan er op de cadeaus nummers, zodat je de cadeautjes in een bepaalde volgorde kunt geven. Je bepaalt helemaal zelf wat je in de kraammand doet, waardoor de kosten van een kraammand zo hoog of laag zijn als je zelf wilt.

Om de kraammand helemaal af te maken is het heel leuk om een prachtig kaartje toe te voegen. Schrijf zelf een persoonlijke wens en boodschap op het kaartje, of laat dat doen door mij. 

Cadeau voor broertje of zusje

Grote kans dat de baby al één of meerdere broertjes en/of zusjes heeft. Ook die mogen niet vergeten worden natuurlijk in deze bijzondere tijd. Afhankelijk van de leeftijd van de kindjes kun je bijvoorbeeld een leuke puzzel in de kraammand doen of een houten stapeltoren waarmee je samen kan spelen als de baby even slaapt. Zo geef je niet alleen een leuk cadeautje maar ook gelijk wat qualitytime. Allerlei mooi en duurzaam speelgoed voor broertjes en zusjes van allerlei leeftijden vind je ook bij Little Happinez.

Snel Geleverd en Direct Verzonden 

Gegarandeerd een geslaagd kraamcadeau scoor je hier in de webshop. Jouw gekozen cadeau zal snel naar jou verzonden worden, zodat je het cadeau snel in huis hebt en kan geven aan de kersverse ouders. Je kunt ook kiezen om het kraamcadeau rechtstreeks bij de kersverse ouders te laten bezorgen. Zoek er een mooi kaartje bij waar je je eigen persoonlijke boodschap op kan laten schrijven. Ook dit pakket zal met zorg en aandacht prachtig worden verpakt en snel worden verzonden.

Vind het Perfecte Kraamcadeau in de webshop van Little Happinez

Begin nu met shoppen in de webshop en vind het perfecte kraamcadeau dat past bij jouw wensen en budget. Bij Little Happinez ben je verzekerd van een uniek en bijzonder cadeau voor de kersverse ouders en hun pasgeboren baby.