Verzorging

Hier vind je alles wat je nodig hebt om je kleintje te verzorgen en te vertroetelen. Ik bied unieke, duurzame en verantwoorde producten aan, van bijtringen tot hydrofiele doeken, van tassen tot rompers en mutsjes, en nog veel meer!

Ik wil ervoor zorgen dat jouw kleintje de allerbeste start krijgt in het leven. Daarom heb ik zorgvuldig geselecteerd welke producten ik in mijn assortiment opneem. Alles wat je hier vindt is niet alleen veilig en comfortabel voor je baby, maar ook goed voor de wereld waar je kleintje in opgroeit.

 
Verzorging

Unieke, duurzame en verantwoorde producten voor de allerkleinsten

Hier vind je alles wat je nodig hebt om je kleintje te verzorgen en te vertroetelen. Ik bied unieke, duurzame en verantwoorde producten aan, van bijtringen tot hydrofiele doeken, van tassen tot rompers en mutsjes, en nog veel meer!

Ik wil ervoor zorgen dat jouw kleintje de allerbeste start krijgt in het leven. Daarom heb ik zorgvuldig geselecteerd welke producten ik in mijn assortiment opneem. Alles wat je hier vindt is niet alleen veilig en comfortabel voor je baby, maar ook goed voor de planeet.

Als je op zoek bent naar duurzame en verantwoorde verzorgingsproducten voor je kleintje, dan ben je bij Little Happinez aan het juiste adres. Ik heb een selectie gemaakt van de mooiste en meest bijzondere producten, die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van je baby.

Onder het kopje "Aan tafel" vind je bijvoorbeeld slabbetjes, borden, bestek en bekers gemaakt van siliconen. Je kan ze wassen in de vaatwasser. Het bordje kan hoge en lage temperaturen van oven, magnetron en vriezer aan. Ook heeft hij een zuignap waardoor het bord stevig op tafel blijft kleven.

Voor het dagelijkse baddermomentje heb ik heerlijk zachte washandjes, fijne badjasjes en duurzaam badspeelgoed.

Ook voor onderweg ben ik goed voorbereid. Zo hebben we handige tassen voor moeder en kind en speelgoed voor onderweg in het assortiment. En wat dacht je van fijne zachte hydrofiele doeken voor thuis en onderweg? Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens super zacht en stijlvol. Gebruik de swaddles als spuugdoek, dekentje, of om je baby mee af te drogen. vind ze in verschillende maten en designs.

Als je kleintje gaat slapen, dan wil je natuurlijk dat hij of zij lekker warm en comfortabel ligt. In de categorie "In bed" vind je daarom de mooiste dekentjes slaapzakjes van biologisch katoen. En voor de allerkleinsten heb ik schattige newborn kleding, rompertjes en mutsjes van zachte en ademende stoffen.

En als je kleintje zijn of haar tut of speentje niet kan missen, dan heb ik daar ook de mooiste doekjes en houders voor. Zo raak je ze nooit meer kwijt en blijft alles hygiënisch schoon.

Kortom, in de categorie Verzorging vind je alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je kleintje. En het mooie is dat alle producten bij Little Happinez uniek, duurzaam en verantwoord zijn. Dus je kan met een gerust hart shoppen en genieten van de mooie spullen die ik met liefde voor je heb uitgezocht.