Maan Amsterdam

Over Maan Amsterdam

Het design dat je vind bij Little Happinez heet Eclipse en is neutraal en zacht

Kwaliteit en uitstraling is erg belangrijk en ze willen dat deze producten er echt uit springen, zowel qua materiaal, vormgeving en gebruik. Alle Maan Amsterdam producten hebben daarom een rustig, lief design en zachte, tijdloze kleuren waardoor ze veel mensen aanspreken en ideale cadeautjes zijn.

Onze producten worden allemaal in Europa geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid

 

Maan Amsterdam is opgericht door Anoek van Heteren-Van der Laan en Marieke Vrieze-Habraken, vriendinnen sinds de kleuterklas. Als je hun voornamen samenvoegt, krijg je Maan. Tevens symbool voor vrouwelijkheid en intuïtie. In Amsterdam waren ze toen ze dit bedachten. Dit bedrijf is ontstaan vanuit een gezamenlijke droom en inmiddels uitgegroeid tot een lifestyle merk waar elke dag met heel veel plezier aan word gewerkt.

 

De kern van Maan Amsterdam is dat we geluk willen vieren en jou daarbij helpen. Om mijlpalen vast te leggen, wanneer die dan ook plaatsvinden. Foto's te koesteren, want morgen zijn ze alweer een dag ouder dan vandaag. Herinneringen opschrijven, zodat we die nooit vergeten. De rust bewaren door georganiseerd te leven. Elkaar liefs geven, gewoon omdat het kan.

Hun grootste inspiratiebron zijn hun kinderen, de vriendschap en alle dagelijkse dingen. Want het gebeurt allemaal precies voor je neus. Je moet het alleen wel blijven zien.