Kerst

Kerst vieren met je kinderen is ieder jaar weer zo'n speciaal moment

Natuurlijk horen daar prachtige cadeaus bij.

Hieronder vind je een prachtige selectie cadeaus die je samen onder de kerstboom kan uitpakken


Gratis december inpakservice

Natuurlijk is de decembermaand een drukke maand voor je.

Daarom bied ik je de decemberinpakservice aan!

Ik pak alles als in sinterklaascadeau en kan het pakje voorzien van de juiste naam (Geef je dit per cadeautje dan wel even door?)

Zo kan je het na ontvangst gelijk onder de boom leggen!


Duurzaam en verantwoord speelgoed voor magische kerstmomenten

Kerst vieren met je kinderen is ieder jaar weer een betoverend moment vol warmte en gezelligheid. Om deze feestelijke tijd nog specialer te maken, vind je bij Little Happinez een prachtige selectie duurzaam en verantwoord speelgoed en knuffels samengesteld, perfect voor de allerkleinsten.

Ontdek prachtige cadeaus voor onder de kerstboom

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van verantwoord speelplezier. Onze collectie biedt een diversiteit aan duurzame en veilige cadeaus voor baby's, peuters, en kleuters. Van houten speelgoed tot zachte knuffels, elk item is zorgvuldig geselecteerd om bij te dragen aan onvergetelijke kerstmomenten.

Gratis december inpakservice voor gemak

Om jouw decembermaand iets relaxter te maken, biedt ik je een gratis december inpakservice aan. Laat je cadeaus inpakken als prachtige kerstcadeautjes. Geef per cadeautje de juiste naam door en geniet van het gemak en de feestelijke uitstraling van perfect ingepakte cadeaus. Na ontvangst kan je je pakjes direct onder de kerstboom leggen. 

Duurzaamheid in een feestelijke verpakking

Bij Little Happinez staat niet alleen het plezier van je kinderen centraal, maar ook duurzaamheid. Al het speelgoed is gemaakt met aandacht voor het milieu en de toekomst van onze kleintjes. Je vind alleen producten gemaakt met hoogwaardige materialen en ambachtelijk vervaardigde items die niet alleen de verbeelding stimuleren maar ook bijdragen aan een duurzame wereld.

Maak van kerst 2023 een onvergetelijk feest

Kies voor liefdevol uitgekozen cadeaus waarmee je niet alleen je kinderen verrast, maar die ook de wereld een beetje mooier maken. Bestel nu en laat mij je cadeaus feestelijk inpakken voor een kerst om nooit te vergeten. Kies voor duurzaam speelplezier.