BB & Co

 

Alles om je kleine heerlijk te verwennen tijdens en na het badderen.  Bijvoorbeeld een heerlijk zachte badjas, poncho, washandje en waterdichte toilettas.  Kleine pantoffeltjes voor aan de babyvoetjes en tut- en speendoekjes vind je ook hier.

Is het tijd om je baby in bad te doen?

Was zachtjes met het kleine hydrofiele washandje, heb alle verzorgingsproducten snel bij de hand door ze in de toilettas te doen. Die is waterdicht en gemaakt van een fijne hydrofiele stof. Wikkel je baby na het badderen in een zachte babybadjas en trek de zachte baby pantoffels aan. Deze slofjes zijn gevoerd en geven een prachtige look.

Is je kindje al wat groter? Dan bied de poncho uitkomst. Gemaakt van hydrofiel dus neemt veel en snel water op. 

Het hebben van een tutdoekje geeft je baby een gevoel van veiligheid. Het is handig dat je het speentje makkelijk aan het knuffeldoekje kan bevestigen. Zo kan je baby fijn knuffelen en tutten en tegelijkertijd is heb je het speentje bij de hand. Ook erg handig als je 's nachts in het donker op zoek moet naar het speentje. Met het speendoekje eraan is die zo gevonden!

Neem de konijn rugzak mee als je op pad gaat

Een rugtas speciaal gemaakt voor jonge kinderen. Niet te groot, maar toch past er nog lekker veel in. Met de vrolijke oortjes en het pluizige staartje van je kindje lekker op.