Zakelijk Bestellen

 

Het leukste cadeau voor jouw collega!

 

Bij Little Happinez vind je een uitgebreid assortiment met de mooiste cadeaus voor voor papa’s én mama’s (to be)! Waarmee wil jij jouw collega verrassen?

Voor steeds meer bedrijven is Little Happinez de vaste partner voor geboortecadeaus, en daar ben ik heel trots op!

Ben jij verantwoordelijk voor het inkopen van alle cadeaus? Dan kun je bij de klantenservice snel en gemakkelijk je perfecte verlof- en kraamcadeaus inkopen en achteraf betalen op factuur (14 dagen). Verstuur het cadeau, namens jullie, rechtstreeks naar de gelukkige, mét persoonlijk handgeschreven kaartje. Een kant-en-klaar cadeau!

Neem contact op met Marlies: info@littlehappinez.nl of bel of app naar: 06 49025402

 

Bestel een kraamcadeau namens een bedrijf of organisatie

 

Is er een werkneemster bevallen? Een collega vader geworden? Of wil je een goede relatie een passend en verzorgd cadeau geven? Bij Little Happinez slaag je gegarandeerd voor een mooi kraamcadeau! Met zorg heb ik producten geselecteerd en samengevoegd tot luxe kraampakketten.
Bestellen is eenvoudig, kies een pakket en ik zorg dat het kraamcadeau op het juiste adres terechtkomt en schrijf een persoonlijke boodschap op een bijpassend kaartje. 

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een achteraf betaalmethode.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Marlies: info@littlehappinez.nl of bel of app naar: 06 49025402

 

Niet in de gelegenheid om je (kraam)cadeau zelf te geven? Verstuur dan rechtstreeks naar je collega! Met liefde door jou uitgekozen, met liefde verpakt. Een kaartje met persoonlijke tekst maakt het helemaal af!