Hip Huisje

Is het tijd om de baby- of kinderkamer opnieuw te stylen?  Decoreer de kinderkamer met lieve regenboogthema.

Tover de kamer van je kindje in no time om tot een heerlijk knusse plek om te spelen en te slapen.

Van textiel posters en muurcirkels tot een gave groeimeter en gezellige kussens voor een gezellig zithoekje.

Decoreer de babykamer met dit prachtige regenboogthema

Kies je voor één eyecatcher? Of stijl je alles door en kies je voor de muurcirckels, textiel groeimeter en XL poster en lekker zachte kussens. Dit zal zowel de meisjeskamer als de jongenskamer een frisse, lieve uitstraling geven. 

Hoe snel groeit jouw kleintje?

Hou bij hoe snel je kleine spruit groeit met de canvas groeimeter. Zet kleine streepjes met de datum van meten erbij. Dit is een prachtig aandenken voor later. 

Maak een knus plekje waar je kind zich even heerlijk terug kan trekken!

Maak een knus plekje op het bed of in de tipitent met de zachte regenboogkussens. En vergeet de muren niet te decoreren met kleine of grote regenboogmuurstickers en Een XL textielposter.

 

Muurcirkels zijn dé nieuwe trend op het gebied van muurdecoratie voor de babykamer en kinderkamer

Voor de baby- en kinderkamer is het een echte aanrader. De prachtige ronde vormen zijn voorzien van de mooist regenboog prints die je alleen kunt laten stralen of combineren in een groepje met andere cirkels uit dezelfde serie. Maak het speels door te mixen met de verschillende afmetingen of hang ze in dezelfde maat naast elkaar.

Het materiaal van de muurcirkels

De muurcirkels zijn gemaakt van Forex, een hard en stevig en toch lichtgewicht materiaal. Deze kun je makkelijk ophangen door een ophangsysteem bij te bestellen, plak ze aan de muur met dubbelzijdig tape of zet ze gezellig neer op een plankje of kastje.

Bevestigen

In de webshop vind je een plaathouder om deze eyecatchers op een kast of plank neer te zetten.

Om deze platen aan de muur op te hangen kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een Tesa Powerstrip. Om het je makkelijk te maken kan je deze hier toevoegen aan je bestelling.

Klik hier om alle bevestigingsopties onder elkaar te vinden.