Zachte hydrofiele doeken zijn onmisbaar

Gepubliceerd op 15 maart 2024 om 13:44

Je kunt nooit genoeg swaddles in huis hebben! Deze hydrofiele luiers, ook wel bekend als swaddles, zijn multifunctionele doeken die onmisbaar zijn bij de verzorging van je kindje. Of het nu gaat om het afdrogen na een badje, als spuugdoek, slab, handdoek, deken in de kinderwagen, picknickkleed, verschoondoek, of om jouw kleine spruit lekker in te bakeren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom Hydrofiele Doeken?

Een hydrofiele doek, ook wel hydrofiele luier genoemd, heeft veel meer functies dan alleen dienstdoen als luier. Deze doeken zijn onmisbaar omdat ze multi-inzetbaar zijn, zacht zijn voor de huid en snel drogen. 

Een grappig weetje: "Hydrofiel" betekent letterlijk 'water-aantrekkend', en dat is precies wat deze doeken doen. Ze nemen snel en efficiënt vocht op en drogen net zo snel weer. Hierdoor zijn ze perfect voor de verzorging van jouw kleintje.

De doeken zijn zacht en dun, vaak gemaakt van 100% katoen of bamboe, waardoor ze geschikt zijn voor de gevoelige babyhuid. Je vind ze in allerlei kleurtjes, prints en formaten. Een mooi handzaam formaat is 60x60 centimeter. Maar wist je dat 120x120 centimeter steeds meer in trek komt? Heerlijk om je kindje helemaal in te wikkelen na een baddersessie.

Waar gebruik je hydrofiele doeken voor?

  1. Handdoek of omslagdoek: Hydrofiele doeken zijn perfect voor het afdrogen van je kindje na het badderen. De dunne stof maakt het gemakkelijk om tussen alle huidplooitjes te komen. Na het badderen kun je jouw kleintje verwennen met een heerlijke massage met verzorgende olie of crème.

  2. Spuugdoek of poetsdoek: Leg de hydrofiele doek over je schouder tijdens het boertje laten of gebruik het al tijdens het voeden om eventuele ongelukjes op te vangen. Ook handig voor onderweg bij een snotneus of kwijlen.

  3. Dekentje of om in te bakeren: Door de lichte en dunne structuur zijn de doeken ideaal als dun dekentje voor wat extra warmte of om jouw pasgeboren kindje in te bakeren voor een veilig en geborgen gevoel.

  4. Verschonen wordt een eitje: Leg een hydrofiele doek over het aankleedkussen of verschoningskussen. Gebeurt een een ongelukje? Je haalt hem er makkelijk af om te wassen. Zo hou je je aankleedkussen een beetje schoon.

  5. Neem ze mee op vakantie: Zijn de kinderen iets groter, kan je ze ook nog heel goed door gebruiken. Stop ze in de tas bij een bezoek aan het zwembad of neem ze mee op vakantie. Met name de lekkere grote hydrofiel swaddles zijn hierbij een uitkomst. Ze zijn groter dan een gewone handdoek, maar nemen wel veel minder ruimte in beslag in de tas. 

 

Hydrofiele Doeken van The World of Mies

Ik wil je graag kennis laten maken met de hydrofiele doeken van Mies To Go. Dit zijn echte toppers vind je hier in de webshop en worden vaak toegevoegd aan kraampakketten. 

Ik zal je wat meer over deze fijne doeken vertellen. 

Nederlands ontwerp. Zo zijn ze zijn allemaal ontworpen door een Amsterdamste onderneemster; Mies. Elk ontwerp heeft ze met de hand geschilderd met aquarelverf. Dit maakt ze zo uniek. 

Duurzaamheid staat voorop. De hydrofiele doeken van The World of Mies niet alleen duurzaam, maar ook zacht, luchtig en vocht absorberend. Ze worden namelijk gemaakt van 70% bamboe en 30% biologisch katoen. En wat nu heel fijn is: Je kan ze met een gerust hard wassen op 60 graden zonder dat de print vervaagt, waardoor ze langdurig gebruikt kunnen worden.

Verschillende maten. De hydrofiele doeken zijn verkrijgbaar in twee maten: de grote XL doeken van 120x120 cm en de medium doeken van 60x60 cm, de laatste in een set van 2 stuks.

Perfect voor de tere babyhuid. Door de combinatie van bamboevezel en katoen zijn de doeken super zacht en perfect voor baby's met een gevoelige huid. Ze worden zelfs nog zachter naarmate je ze vaker wast. Heerlijk toch?

Luchtig en vocht absorberend. De open geweven structuur van de doeken maakt ze luchtig en ideaal voor gebruik in de zomer. Ze nemen vocht snel op en drogen snel.

Ontdek deze bijzondere Hydrofiele Doeken

Wil jij jouw kleintje verwennen met alleen het beste en fijne, duurzame swaddles? Ontdek dan deze hydrofiele doeken van The World of Mies. Kies uit diverse dierenprints en geniet van de veelzijdigheid en zachtheid van deze musthaves. Duurzaamheid, comfort en stijl komen samen in elke doek.

Bekijk de hele collectie en geef jouw kleintje het beste cadeau voor een zachte en zorgeloze start!

Diverse dierenprints

De hydrofiele doeken zijn verkrijgbaar in 8 dierenprints:

  • Flamingo met regenboog en bloemen
  • Luipaard met palmboom en kersen
  • Zeeschildpad met visjes en schelpen
  • Octopus met zeepaardje en schelpen
  • Hertje met pompoen en bladeren
  • Giraf met watermeloenen en zonnebloemen
  • Alpaca met ijsjes en vlinders
  • Unicorn met ballonnen en confetti

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.