Duurzaam speelgoed bij Little Happinez:

de perfecte keuze voor bedrijven en organisaties!Van speelgoed tot (kleine) cadeautjes

Bij Little Happinez ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar duurzaam speelgoed voor kinderdagverblijf, school of buitenschoolse opvang

In de webshop vind je een ruime selectie aan duurzaam speelgoed en (kleine) cadeautjes die niet alleen leuk zijn om mee te spelen, maar ook nog eens goed zijn voor het milieu. Van houten speelgoed tot educatieve spellen, er is voor elk wat wils. Neem een ​​kijkje in de webshop en ontdek het ​​uitgebreide assortiment. Wat niet in de webshop staat, maar wel te bestellen is zijn grotere items zoals bijvoorbeeld een speelgoedkeuken, modderkeuken, loopfietsen en rollenspelspeelgoed. Neem in dit geval contact op, dan ontvang je hierover meer informatie.

 

Speciale wensen? 

Zoek je naar specifiek speelgoed passend bij een speciaal project op kinderdagverblijf, school of buitenschoolse opvang en kan je dit niet vinden in de webshop? Geen probleem! Neem gerust contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden. Ook als je grotere hoeveelheden nodig hebt, sta ik voor je klaar. Laat me weten wat je nodig hebt en ik help je hierbij. Door mijn goede contacten en korte lijntjes met leveranciers kunnen de producten vaak al binnen één à twee weken weer voldoende op voorraad zijn.

 

Little Happinez staat voor veilig speelgoed

Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom vind je in de webshop alleen duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit dat volkomen veilig voor kinderen om mee te spelen. Ook is al het speelgoed vrij is van schadelijke stoffen zoals weekmakers en gif. Het houten speelgoed is splintervrij en gemaakt van hout van snelgroeiende bomensoorten. Daarnaast verhoogt dit speelgoed de ontwikkeling en fantasie van kinderen. Kortom, duurzaam speelgoed dat lang meegaat en veilig is om mee te spelen.

 

Draag jij ook bij aan een beter milieu? 

Door duurzaam speelgoed van Little Happinez in te kopen, draag je bij aan een betere wereld en een beter milieu voor onze kinderen. De producten zijn minder milieubelastend en gaan lekker lang mee. Bovendien is dit duurzame speelgoed betaalbaar voor iedereen. Veilig speelgoed en een betere wereld bereikbaar maken voor iedereen, dat is mijn missie!

 

Wat kan ik voor je doen?

Wil je graag meer weten of heb je interesse in de aankoop van speelgoed van Little Happinez voor bedrijf of organisatie? Als zakelijke klant is het, vanaf een bepaald bedrag, mogelijk om met korting te bestellen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. Wil je een offerte op maat ontvangen of betalen via factuur na ontvangst? Neem dan contact op.  Ook als je hulp nodig hebt bij het selecteren van het juiste speelgoed, neem contact op door te mailen naar info@littlehappinez.nl, onderstaand formulier invullen of bellen of appen naar +31 649025402

 

Ik help je graag verder!

 

Marlies


Duurzaam speelgoed inkopen voor bedrijf of organisatie doe je bij Little Happinez